Iepirkuma grozā 0 preces
0.00EUR
Iepirkuma grozs
Medicīniskās rehabilitācijas, veselības profilakses, fitnesa un sporta aprīkojums

AIREX® Fitline 180

AIREX® Fitline 180
Cena69.90EUR 58.00EUR
Ražotājs: AIREX®
Izmērs:
Krāsa:
Skaits:
Pievienot grozam

 

 

AIREX® ir pasaules tirgus līderis profesionālo vingrošanas paklāju ražošanā. Kompānija pastāvīgi uzlabo produktu kvalitāti izmantojot visjaunākās tehnoloģijas. Fitnesa un rehabilitācijas apmācības metodes pieprasa augstākās klases kvalitāti. Tie ir Šveices augstākās kvalitātes AIREX® produkti. Ērti un izturīgi lietošanā. Izvēlās un iesaka profesionāļi.

Profesionālie vingrošanas paklāji:

- pielieto - fizioterapijā/rehabilitācijā, vingrošanā, pilates, jogā, aerobikā, fitnesā, skolās, bērnudārzos un mājās. Pateicīgā īpašā paklāja struktūra atvieglo veikt vingrojumus arī balstā uz elkoņiem un ceļiem. 

Izmantojami iekštelpās, āra apstākļos un ūdenī.

Materiāls - šūnveida struktūra, 90 % gaisa, kas nodrošina: izturību; paklāja virsma ir silta, atstaro ķermeņa siltumu, saglabājot ķermeņa temperatūru; vienmēr gludi – nav ”atmiņas bedrītes”;  peldspējīgi - neuzsūc ūdeni; ļoti labas amortizējošās īpašības, viegli kopjami.

Paklāji un līdzsvara virsmas apstrādātas ar antiseptisku vielu ”SANITIZED”, kas iznīcina baktērijas un citus mikroorganismus.

CE sertifikāts 93/42

Vairāk par Airex® produktiem un vingrošanas programmas -

                                                    www.airex-mats.com        www.bebalanced.com

 

Izvēloties AIREX® paklāja krāsu, kura nav noliktavā, lūgums sazināties ar veikala administrāciju par piegādes termiņiem. Piegādes termiņi no 1-2 mēnešiem. Jaunās krāsas AIREX® ir tā vērts!

 

 

 

Jautāt par preci
Jūsu vārds:
Jūsu e-pasts:
Jautājums:
Nosūtīt jautājumu

Akcijas, atrie krediti, OCTA, Kasko, viesnicas, letas aviobiletes, taksi, interneta veikali