Iepirkuma grozā 0 preces
0.00EUR
Iepirkuma grozs
Medicīniskās rehabilitācijas, veselības profilakses, fitnesa un sporta aprīkojums

Vingrošanas - rokas trenažieris FlexBar - zils

Vingrošanas - rokas trenažieris FlexBar - zils
Cena0.00EUR
Ražotājs: Thera Band®
Krāsa:
Skaits:
Pievienot grozam

 IZPĀRDOTS!

 

Vingrošanas - rokas trenažieris FlexBar - zils

 

Paredzēts plaukstu, plaukstas pamatu, apakšdelmu un plecu stiprināšanai. Izmanojams, lai uzlabotu satveres spēku rokās, plaukstās un plecos.

Ilglaicīga FlexBar lietošana, pēc zinātniskiem izmeklējumiem ir pierādīts, ka noņem sāpēs, uzlabo izturību un spēku bez ķirurģiskas iejaukšanās pie tādām diagnozēm kā ''Tenisa elkonis'' un ''Golfa elkonis''. FlexBar strādā, lai uzlabotu augšējās ekstremitātes un reducētu sāpes caur dažādām kustībām, tādām kā liekšanās un vingrojumiem pa oscilācijas asīm. Salīdzinājumā ar citiem ārējas iedarbības terapeitiskiem līdzekļiem oscilācijas gadījumā terapeitiskais efekts rodas pašos audos visā to dziļumā. Tādēļ oscilācija ir īpaši saudzējoša un ir izmantojama nesenu traumu, pēcoperāciju, akūtu sāpju un nesadzijušu brūču gadījumos.

Ir iespējams izvēlēties dažādas grūtības pakāpes, kuras ir atsevišķās krāsās:

|  | Dzeltens (6lbs / 2.7kg)

|  | Sarkans (10lbs / 4.5kg)

|  | Zaļš (15lbs / 6.8kg)

|  | Zils (25lbs / 11.3kg)

FlexBar ar krāsu marķētās pretestības pakāpes ir piemērotas, lai stiprinātu satvērienu un delnas spēku visām vecuma grupām, sākot ar jauniešiem līdz senjoriem un pat augstākās elites atlētiem.

Veicot vingrojumu ''Tyler Twist'' (FlexBar galu griešana pretējos virzienos) ir klīniski pierādīts, ka pie ''Tenisa elkoņa'' diagnozes, elkoņa sāpes samazinās par 81% un iegūst spēku par 72%.

Gumijotā stieņa tekstūra ir izveidota tā, lai to būtu viegli satvert vingrinājumu laikā. Gumijas stienis ir izgatavots no dabiskās sausās gumijas.

Labi piemērots beisbola spēlētājiem, golferiem un tiem, kuri cieš no roku pārslodzes, lai nospiprinātu rokas un plecus, mazinātu sāpes elkoņos un delnās. 

Thera-band rokas trenažieris FlexBar - zils - nodrošina stipras pretestības treniņu.

Sīkāk šeit: www.thera-band.com

Jautāt par preci
Jūsu vārds:
Jūsu e-pasts:
Jautājums:
Nosūtīt jautājumu

Akcijas, atrie krediti, OCTA, Kasko, viesnicas, letas aviobiletes, taksi, interneta veikali