Iepirkuma grozā 0 preces
0.00EUR
Iepirkuma grozs
Medicīniskās rehabilitācijas, veselības profilakses, fitnesa un sporta aprīkojums

MOTOmed® LETTO2

MOTOmed® LETTO2
Cena8,800.00EUR
Ražotājs: MOTOmed®
Skaits:
Pievienot grozam

MotoMed Letto2

 

Aktīvo un pasīvo kustību kāju trenažieris guļošiem pacientiem:

 

Trenažieris ir pārvietojams telpās un viegli, ātri piestiprināms pie pacienta gultas, trenažiera augstums un pedāļu, rokturu attālums līdz pacientam ir regulējams.

 

    MOTOmed LETTO apraksts           MOTOmed apraksts

 

Trenažierim ir sekojošas funkcijas:

 

  1. Pasīvais treniņš ar motora palīdzību – kājas vai rokas tiek kustinātas ar datorizēta motora palīdzību. Šajā režīma ir regulējams pedāļu vai rokturu (plaukstām) griešanās ātrums un virziens.
  2. Aktīvais treniņš – pacients pats ar savu kāju vai roku spēku griež pedāļus. Ir iespējams uzstādīt dažādas pretestības pakāpes kustībām.
  3. Spasticitātes kontroles funkcija. Darbojoties aktīvajā vai pasīvajā režīmā, ja pēkšņi rodas muskulatūras krampji, kas pārtrauc kustību izpildi, tad tiek mainīts kustības virziens.
  4. Servo treniņš – aktīvais treniņš ar motora atbalstu. Ar šīs funkcijas palīdzību ir iespējams uztvert visniecīgākās muskulatūras kontrakcijas un tādejādi ar motora palīdzību notiek aktīvo kustību izpildes stimulēšana.

Simetriskais treniņš. Pacientam trenējoties aktīvajā režīmā uz trenažiera displeja notiek ekstremitāšu (kāju muskulatūras) pieliktā spēka analīze – tiek uzrādīts kura kāja spiež uz pedāli vājāk un attiecīgi par cik procentiem vājāk.

 

Modelis tikai kāju treniņam:  Cena: 8800,00 EUR

Modelis kāju un roku treniņam: Cena 12500,00 EUR

 

 

Jautāt par preci
Jūsu vārds:
Jūsu e-pasts:
Jautājums:
Nosūtīt jautājumu

Akcijas, atrie krediti, OCTA, Kasko, viesnicas, letas aviobiletes, taksi, interneta veikali